“Een robot is eens iets anders dan een auto”, dacht Photo-Motion om een keer hulp te verlenen aan een bevriende relatie. De Priva Kompano is werelds eerste bladsnijrobot en is ontwikkeld om het verwijderen van tomatenbladeren te automatiseren. Met het prototype wist Priva de Greentech Innovation Award te winnen. In september 2021 is de volledig autonome ontbladeringsrobot Kompano speciaal ontworpen voor de tomatenoogst gereleaset.

Photo-Motion leert graag van ontwikkelingen in andere markten en sectoren om met een integrale blik sturing te geven aan hun eigen productontwikkeling wat resulteert in slimmere en efficiëntere oplossingen. Photo-Motion voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor productie, ontwikkeling en multimediabeheer. Photo-Motion levert industriële- en software-oplossingen voor internationale partijen in de automotive sector. Continue doorontwikkeling van het systeem en innovaties staan altijd centraal, zodat de klanten voorop blijven lopen op het gebied van voorraadpresentatie en efficiency.

Zijm
“Wij staan altijd open voor uitzonderlijke projecten en denken graag mee met andere ondernemers; aldus Lars Zijm”. Voor deze opdracht heeft Kompano gebruik mogen maken van de fotostudio van Zijm BV in het Gelderse Huissen. Kompano werd buiten de fotostudio klaargemaakt voor zijn optreden op de bühne en zodra hij stond te stralen in de fotostudio met stoere verlichting van onderuit zijn de 360° beelden gemaakt. Ook leende de fotostudio zich natuurlijk perfect voor professionele en hoogwaardige kwaliteit detailfoto’s.

Kompano
Een ware genie! Kompano beweegt zich zelfstandig en veilig door de kas terwijl hij samenwerkt met andere medewerkers. Een 24/7 workflow is gegarandeerd. Kompano kan ongeveer 1000 uur handarbeid per jaar (1 VTE per HA) elimineren door het nauwkeurig wegsnijden van overtollig blad van de tomatenoogst. Voorkeuren en vereisten zijn eenvoudig in te stellen met de intuïtieve software.

Meer weten over onze fotostudio’s en softwarepakket? Mail info@photo-motion.com.