Complete geautomatiseerde 360 graden
auto-fotostudio’s met draaiplateau

Met een geautomatiseerde 360°-fotostudio voor autofotografie van Photo-Motion staan uw auto’s sneller online en bent u verzekerd van hoogwaardige fotografie, consistente advertenties en een professionele uitstraling. Hiermee onderscheidt u zich van uw concurrenten en genereert u meer leads. Het mes snijdt dus aan twee kanten; uw voorraad staat sneller online én wordt sneller verkocht.

Zo doen we dat

Volledig geautomatiseerde workflows

1.

Photo-Motion Manager

Met Photo-Motion Manager maakt u in enkele minuten 250+ hoge resolutie foto’s van het exterieur, het interieur en alle belangrijke details. De beelden worden automatisch verwerkt en geüpload naar de cloud.

2.

Photo-Motion Online

Met Photo-Motion Online worden uw beelden volledig automatisch en volgens uw wensen geoptimaliseerd, bijgesneden, gesorteerd en van logo’s voorzien. Ook kan de achtergrond worden verwijderd of kunnen marketingafbeeldingen, zoals afleverpakketten of garantievoorwaarden, automatisch worden toegevoegd aan de fotoserie. Hiermee zijn de beelden zonder enige menselijke handelingen helemaal klaar voor het internet.

3.

Foto’s direct op je website en voorraadbeheersysteem

De 360°-exterieurbeelden, 360°-interieurbeelden en advertentiefoto’s zijn direct beschikbaar in uw voorraadbeheersysteem en op uw website, zodat ze meteen online vindbaar zijn. Verspreid direct de juiste beelden en voorkom verloren leads door dagen of zelfs weken te adverteren met ‘wordt verwacht’-afbeeldingen.

Alle details iedere keer weer haarscherp
in beeld. Probeer het zelf!

Automatiseer interne processen

Uw voorraad wordt volledig automatisch gefotografeerd en geadverteerd. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de weersomstandigheden en de aanwezigheid van specifieke collega’s en kunnen auto’s veel eerder online vindbaar zijn. Dit betekent dat u niet langer leads hoeft te verliezen doordat auto’s dagen of zelfs weken met ‘wordt verwacht’-afbeeldingen moeten worden geadverteerd.

Verkort statijd

Het is heel simpel; met een efficiënter proces en meer leads verkort u de statijd van uw voorraad. Met deze hogere doorloopsnelheid kunt u meer omzet maken. U blij, wij blij.

Wees klaar voor de toekomst

Wij staan geen moment stil; de oplossingen van Photo-Motion worden continu doorontwikkeld. Zo weet u zeker dat een investering nu een investering is waarmee u voorop blijft lopen en die zich ook in de toekomst blijft terugverdienen.

Genereer meer leads

Uit onderzoek blijkt dat goede foto’s 52.4% meer leads via e-mail, 35.7% meer telefonische leads en +26.0% meer websitebezoekers genereren. Met een van de oplossingen van Photo-Motion verzekert u zich naast een efficiënt proces van de meest hoogwaardige en consistente voorraadpresentatie. Het is niet voor niets dat onze klanten steevast winnaar zijn in de categorie ‘Beste Voorraadpresentatie’ van de Online Dealer Awards!

Bekijk hier ook het artikel over de impact van goede auto-foto’s op advertenties.

Automotive Marketing innovator

Photo-Motion neemt u mee als automotive marketing innovator in de groeicijfers op basis van onze automotive fotografie-oplossingen.

90

Minder tijdverlies + meer leads!

+52

Meer digitale leads

+35

Meer telefonische leads

+26

Meer clicks

Ontdek de mogelijkheden

Een vraag, interesse in een online demo of een studiobezoek? Laat het ons weten!
Neem contact op

Op zoek naar een andere oplossing?

Onze twee alternatieven

proces

Bestaande 360°-fotostudio automatiseren/upgraden

Bestaande studio hergebruiken
Optioneel upgraden van camera’s, verlichting en studiobox
Geautomatiseerd fotograferen
Geautomatiseerd na-bewerken en publiceren
Volledige integratie met uw systemen en websites

Lees verder

Uw 360°-autofotografie
uitbesteden

Geen investering in een fotostudio
Geen last van ruimtegebrek
Uw fotografie centraal en in realtime beheren in de cloud
Geautomatiseerd na-bewerken en publiceren
Volledige integratie met uw systemen en websites

Lees verder