Development 

 

Onderzijdescanner (AVIS)

In het eerste kwartaal van 2024 staat Photo-Motion op het punt om de auto-industrie te veranderen met de lancering van de baanbrekende onderzijdescanner. Deze innovatieve technologie komt voort uit de groeiende vraag naar uitgebreide voertuigdiagnostiek en -beeldvorming, specifiek afgestemd op de nauwkeurige vereisten van de elektrische voertuigenmarkt (EV-markt).

Meer dan twee jaar lang heeft Photo-Motion deze oplossing zorgvuldig ontworpen, door zijn expertise en middelen in te zetten om te voldoen aan de evoluerende behoeften van zowel professionals in de auto-industrie. De onderzijdescanner vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts in de technologie voor voertuigbeoordeling, en biedt een ongekend perspectief door het vaak over het hoofd geziene onderste gedeelte van voertuigen met precisie en helderheid vast te leggen.

Dit hypermoderne product is niet slechts een toevoeging aan het assortiment van beeldoplossingen van Photo-Motion; het markeert de voltooiing van een visionaire inspanning om een 360-gradenbeeld van een voertuig te bereiken. De onderzijdescanner is klaar om nieuwe normen in de industrie te stellen, door uitgebreide, gedetailleerde weergaven te bieden die de diagnostische mogelijkheden verbeteren, de onderhoudsnormen verhogen en het begrip van de staat en prestaties van voertuigen herdefiniëren.

Terwijl de EV-sector reikhalzend uitkijkt naar deze release, is Photo-Motion klaar om een product te leveren dat niet alleen voldoet aan de huidige marktvraag, maar ook de weg baant voor toekomstige innovaties. Met de integratie van de onderzijdescanner, voltooit Photo-Motion met trots de cirkel van volledige voertuigbeeldvorming, waarmee het zijn toewijding aan uitmuntendheid en zijn leidende positie in de voorhoede van technologische innovatie in de auto-industrie bevestigt.

Mail naar innovation@photo-motion.com voor meer informatie over AVIS. 

AVIS wordt mede mogelijk gemaakt door EU en OP Oost.