Complete fotostudio voor autofotografie bij DAGO in Doetinchem

DAGO Autogroep streeft constant naar efficiëntieverhoging en kostenreductie. Dankzij een totaaloplossing voor 360 graden autofotografie verloopt hun fotografieproces nu veel soepeler. Het autobedrijf is bovendien niet langer afhankelijk van omstandigheden zoals het weer of de beschikbaarheid van een fotograaf. De fotostudio is handig in de routing geplaatst, in de buurt van de wasstraat en poetsafdeling. Dankzij de volautomatische fotostudio staat een nieuw binnengekomen auto voortaan sneller én goedkoper online; een grote winst voor een bedrijf dat zo’n 2500 auto’s per jaar fotografeert!

Doordat potentiële klanten eerst rondsurfen op het web, is online presentatie enorm belangrijk geworden. Klanten haken af als ze geen, te weinig, slechte of onduidelijke foto’s of informatie te zien krijgen.

Richard SmeesDirecteur Dago Autogroep

DAGO maakt sinds medio 2017 gebruik van een complete Photo-Motion fotostudio. De studiobox is 7,0 bij 9,0 meter groot en bevat slim gepositioneerde camera’s, uitgebalanceerde belichting en een witte achterwand met ronde hoek. Foto’s hebben een eenduidige, rustige uitstraling en tonen elk detail; dat is wel zo handig bij de verkoop van gebruikte auto’s. Websitebezoekers kunnen online eenvoudig auto’s met elkaar vergelijken en hun favoriete model kiezen.

Lees hier een artikel in het Achterhoekse Innovatie Magazine over de fotostudio van Autobedrijf DAGO.