Draaiplateaus
voor de beste productpresentatie

Images move cars.
Zo doen we dat

360 graden draaiplateaus voor snelle uniforme autofotografie

Wij ontzorgen u met onze draaiplateaus en 360-graden fotografie technieken om uw online showroom en presentatie naar een hoger niveau te tillen wat resulteert in een snellere verkoop. Consumenten en bedrijven zijn steeds vaker te vinden op het internet. Er beginnen dan ook meer customer journeys dan ooit op het internet. Photo-Motion biedt maatwerk oplossingen aan in draaiplateaus. Een 360 graden draaiplateau kunt u voor diverse doeleinden inzetten. Te denken aan auto fotografie, productfotografie of een event, om uw auto’s van hun beste kant(en) te laten zien. Wij bieden maatwerk oplossingen aan in elektrische en industriële draaiplateaus, met de focus op 360 graden fotografie als toepassing. Daarbij zorgt Photo-Motion ervoor om uw automodellen soepel te laten draaien met onze draaiplateaus, zonder dat u ook nog maar een vinger hoeft uit te steken.

Efficiëntie door automatisering

Met een druk op de knop doet onze geavanceerde software al het werk. Het programma dat het draaiplateau aanstuurt is eenvoudig bedienbaar, de foto’s worden vervolgens automatisch geoptimaliseerd, bijgesneden en gesorteerd op uw gewenste volgorde. Aansluitend zorgen wij ervoor dat er een naadloze integratie van de foto’s is naar uw voorraadbeheersysteem of website. Binnen 15 minuten staan uw auto’s of producten live. Zo staat je gehele voorraad altijd helemaal uniform op de foto en verzeker je je zowel op de dealerwebsite als op de portalen van een professionele en onderscheidende uitstraling. U kunt het proces realtime volgen in de online omgeving waartoe u vanaf elke computer toegang heeft. In onze 360c auto studio’s worden professionele fotografie technieken gebruikt, en vanuit elke hoek hoge resolutie foto’s gemaakt om uw product in alle detail te presenteren. Dit resulteert in een verkorte statijd, voert de verkoop snel op en maakt de handen vrij voor nog meer verkoop. Wie wil dat niet?

Consistentie en snelheid in fotografie door onze 360 graden draaiplateau oplossingen

Grote draaiplateaus voor de automotive industrie

Autobedrijven die professioneel fotomateriaal gebruiken op advertentiesites genereren meer leads en verkopen meer auto’s dan hun concurrenten. Een goede voorraad presentatie is daarom nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Photo-Motion biedt maatwerk oplossingen aan in grote draaiplateaus specifiek voor de automotive industrie. Wilt u de statijd van uw auto’s verkorten en de verkoop van uw aanbod versnellen? Met behulp van onze draaiplateaus en 360c professionele autofotografie in te zetten als middel, verbetert u uw gehele online autopresentatie. Online start de customer journey, waarbij de foto’s en het beeldmateriaal uiteindelijk ook bepalend zullen zijn voor een verkoop. Foto’s die passen bij uw corporate identity en waarmee u elke auto consistent kunt adverteren. Wij ontwikkelen processen en maken gebruik van geavanceerde technieken in onze 360c autostudio’s waarbij u uw auto’s sneller kunt adverteren en dus sneller kunt verkopen met de perfecte beelden. We ondersteunen grote en kleine partijen bij het inrichten van een ideaal proces dat passend is bij ieder budget. Van een complete nieuwe fotostudio met draaiplateau tot het upgraden van een bestaande studio. Er zijn diverse fotostudio designs mogelijk welke elk een eigen uitstraling en emotie meegeven aan de fotografie. Daarnaast heeft u o.a. de keuze uit het aantal camera’s waarmee gefotografeerd wordt, wel of geen 360c interieurbeelden en versneld high-speed proces. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven u passend advies.

De voordelen van onze draaiplateaus in cijfers

Goede foto’s verkopen auto’s. Er kan sneller geadverteerd worden, uniformiteit wordt gewaarborgd en de afhankelijkheden van weer en tijd vallen weg met onze draaiplateau totaal oplossingen. Met onze draaiplateaus een efficiënter proces en daarmee direct kostenverlaging en omzetversnelling.

90

Tijdsbesparing

+52

Meer digitale leads

+35

Meer telefonische leads

+26

Meer traffic

360 graden draaiplateau oplossingen op maat

Van uw idee maken we realiteit. Photo-Motion biedt drie mogelijkheden als totaaloplossing voor uw bedrijf. Al onze draaiplateaus zijn onderdeel van de auto fotostudio’s en worden gebouwd met diverse uitbreidingsmogelijkheden die bij uw onderneming passen. Onze high speed autofotografie resulteert in vele voordelen zoals uniforme fotografie passend bij uw merkidentiteit, een verkorte statijd, snellere verkoop van uw auto voorraad en het fotografieproces is op elk moment realiseerbaar. Geen enkele externe factor beïnvloedt het proces

Ontdek onze mogelijkheden voor de perfecte online autopresentaties

Met ons complete geautomatiseerde 360 graden auto-fotostudio met draaiplateau bent u verzekerd van hoogwaardige fotografie met 250+ hoge resolutie foto’s van het interieur, exterieur en details. Vervolgens worden deze beelden naar uw wensen geoptimaliseerd en geïntegreerd naar uw voorraadbeheersysteem. Heeft u al een studio? Geen probleem. U kunt ook kiezen om een bestaande fotostudio te automatiseren of te upgraden zonder dat u een geheel nieuwe fotostudio moet bouwen. Uiteraard profiteert u van een geautomatiseerd fotografie proces voor hoogwaardige foto’s van uw auto’s. Geen ruimte of budget voor een eigen 360c fotostudio met draaiplateau? U kunt dan kiezen om 360c auto-fotografie uit te besteden en richten we voor u het gehele proces in bij een partner bij u in de buurt. U profiteert van dezelfde voordelen voor een fractie van de kosten. Wij zorgen te allen tijde met onze know-how en ervaring als automotive marketing innovator voor optimale beelden en naadloze integratie van kwalitatieve beelden. En dat verkoopt auto’s.

Complete 360°-fotostudio voor autofotografie

Ideale routing voor uw locatie
Geheel af te werken met kleuren en materialen naar wens
Geautomatiseerd fotograferen
Geautomatiseerd nabewerken en publiceren
Volledige integratie met uw systemen en websites

Lees verder
proces

Bestaande 360°-fotostudio automatiseren/upgraden

Bestaande studio hergebruiken
Optioneel upgraden van camera’s, verlichting en studiobox
Geautomatiseerd fotograferen
Geautomatiseerd nabewerken en publiceren
Volledige integratie met uw systemen en websites

Lees verder

Uw 360°-autofotografie
uitbesteden

Geen investering in een fotostudio
Geen last van ruimtegebrek
Uw fotografie centraal en in realtime beheren in de cloud
Geautomatiseerd nabewerken en publiceren
Volledige integratie met uw systemen en websites

Lees verder

Ontdek de mogelijkheden

Een vraag, interesse in een online demo of een studiobezoek? Laat het ons weten!
Neem contact op

Meest gestelde vragen

Wat is het standaard draagvermogen?

Het standaard draagvermogen van onze draaischijven is 3000 kg. Hiermee is het draaiplateau geschikt voor vrijwel alle (elektrische) personenwagens en lichte bedrijfswagens. Eventueel kan het draaiplateau zwaarder uitgevoerd worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Waarop moet ik letten bij het kiezen van het juiste draaiplateau?

De grootste auto die u zou willen fotograferen moet er op passen.

Welke diameters zijn beschikbaar?

Wij leveren draaiplateaus in de maten 3m, 5m, 5,5m, 6m, 6,5m en 7m. Een groter draaiplateau nodig? Laat het ons weten!

Absoluut. Beschrijf uw use case en wij adviseren u graag over het juiste draaiplateau.

Photo-Motion heeft een professionele support desk. Onze collega’s kunnen alle vragen over het gebruik van de studio en de software beantwoorden. Over het algemeen zijn storingen van afstand te verhelpen, zodat u weer snel aan het werk kunt.

Zijn de draaiplateaus alleen te koop of ook te huren?

Draaiplateaus en studio’s zijn zowel te koop als te leasen.

Wat voor garantie bieden jullie op de draaiplateaus?

Standaard worden de draaiplateaus geleverd met 12 maanden productgarantie.

Hoe werkt een draaiplateau voor autofotografie?

U creëert een ruimte met rustige achtergrond en goede belichting. De meest professionele oplossing is een complete fotostudio. Heeft u daarbij hulp nodig? Wij bieden passende oplossingen.

Aan de slag:

Stap 1: Rijd de auto op het plateau.
Stap 2: Maak volautomatisch een foto bij iedere stop.
Stap 3: Schiet nog een aantal interieurfoto’s.
Stap 4: Klaar! Het draaiplateau is gereed voor een nieuwe fotosessie.
Stap 5: Onze software zorgt ervoor dat de auto binnen enkele minuten online staat op uw website en geadverteerd wordt op de verschillende platforms.

Installeert Photo-Motion de draaiplateaus?

Wij werken al jaren samen met Pre-Motion, zij installeren de draaiplateaus en volledige auto fotostudio’s.

Wat zijn de integratiemogelijkheden?

De Photo-Motion software kan gekoppeld worden met uw voorraadbeheersysteem en de verschillende platforms waarop u adverteert.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De gemiddelde levertijd na ondertekening van de offerte is 8-10 weken.

In welke landen leveren & installeren jullie?

Onze huidige klanten bevinden zich in Europa. Wij staan open voor samenwerkingen buiten Europa.