Over ons

Om te voldoen aan de groeiende vraag naar totaaloplossingen, zocht fotostudio leverancier Pre-Motion begin 2017 naar een geschikte partner voor (door)ontwikkeling van revolutionaire fotografiesoftware. Totaalconcept Photo-Motion is het gevolg van een nauwe, productieve samenwerking tussen twee vooruitstrevende ondernemingen in het midden van Nederland: MyBit (Hilversum) & Pre-Motion (Ede).

Twee expertises, één totaaloplossing

Dankzij jarenlange ervaring in de automotive branche, weet Pre-Motion precies voor welke uitdagingen autobedrijven op dit moment staan op het gebied van online autopresentaties. IT-partner MyBit is in staat om het complexe wensenpakket van autohandelaren te vertalen naar gebruiksvriendelijke software. Op die manier komen twee expertises bij elkaar in één totaaloplossing; Photo-Motion hardware én software die naadloos op elkaar aansluiten.

Vooruitstrevend Photo-Motion team

Ons doel: onze klanten een zeer efficiënt proces aanbieden en hen in staat stellen om hún klanten een unieke online beleving te bieden. Daaraan wordt dagelijks hard gewerkt door een veelzijdig, hecht Photo-Motion team. Verandering beangstigt ons niet; het motiveert ons juist om te zoeken naar creatieve oplossingen en die te vertalen naar concrete plannen.

Voorloper op het gebied van online autopresentaties

Continue ontwikkeling en innovatie is ons speerpunt; mede daardoor zijn wij trendsetter op het gebied van 360° en 3D autopresentaties. Photo-Motion is erop ingericht om voorop te lopen bij de (door)ontwikkeling van innovatieve fotografiesoftware en duurzame studio hardware. Wij creëren nieuwe mogelijkheden en blijven onze klanten voortdurend nieuwe features en updates aanbieden. Daarbij voorzien wij hen van doorlopende ondersteuning.

Meegroeien met razendsnelle ontwikkelingen

Wij zijn ervan overtuigd dat de automotive branche, door allerlei nieuwe (online) technieken, in de komende jaren wezenlijk gaat veranderen. Als gevolg daarvan ontstaan allerlei aantrekkelijke (verkoop)kansen voor autobedrijven. Het moment om te investeren in een optimale online beleving en zo mee te kunnen groeien met alle nieuwe ontwikkelingen is echter niet pas over een aantal jaren; dat moment is nú!

Onze totaaloplossing voor autofotografie zelf uitproberen en ervaren? Je bent van harte welkom in onze demo-studio in Ede. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Ontmoet een aantal mensen van het Photo-Motion team

Jolke Balt

Directie

Pieter Koning

Directie

Frauke Hielscher

Klantcontact

Bas van Veen

Klantcontact

Sabine Mezger

Klantcontact

Bart Hoogmoed

Media & Design

Leendert Verkerk

Productie & Installatie

Niels Koning

Productie & Installatie

25
personen in ons team
65
koppen koffie per dag
100
draaiplateaus worden dagelijks gebruikt
216
foto's per auto