Bestaande fotostudio
automatiseren/upgraden

Door een bestaande studio te automatiseren of te upgraden profiteert u van het meest geavanceerde proces zonder een geheel nieuwe fotostudio te hoeven bouwen. Met het geautomatiseerde proces van Photo-Motion staan uw auto’s sneller online en bent u verzekerd van hoogwaardige fotografie, consistente advertenties en een professionele uitstraling. Hiermee onderscheid u zich van uw concurrenten en genereert u meer leads. Het mes snijdt dus aan twee kanten; uw voorraad is sneller online vindbaar én wordt sneller verkocht.

Zo doen we dat

Volledig geautomatiseerde workflows

1.

Photo-Motion Manager

Met Photo-Motion Manager maakt u in enkele minuten 250+ hoge resolutie foto’s van het exterieur, het interieur en alle belangrijke details. De beelden worden automatisch verwerkt en geüpload naar de cloud.

2.

Photo-Motion Online

Met Photo-Motion Online worden uw beelden volledig automatisch en volgens uw wensen geoptimaliseerd, bijgesneden, gesorteerd en van logo’s voorzien. Ook kan de achtergrond worden verwijderd of kunnen marketingafbeeldingen, zoals afleverpakketten of garantievoorwaarden, automatisch worden toegevoegd aan de fotoserie. Hiermee zijn de beelden zonder enige menselijke handelingen helemaal klaar voor het internet.

3.

Foto’s direct op je website en voorraadbeheersysteem

De 360°-exterieurbeelden, 360°-interieurbeelden en advertentiefoto’s zijn direct beschikbaar in uw voorraadbeheersysteem en op uw website, zodat ze meteen online vindbaar zijn. Verspreid direct de juiste beelden en voorkom verloren leads door dagen of zelfs weken te adverteren met ‘wordt verwacht’-afbeeldingen.

Alle details iedere keer weer haarscherp
in beeld. Probeer het zelf!

Automatiseer interne processen

Uw voorraad wordt volledig automatisch gefotografeerd en geadverteerd. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de weersomstandigheden en de aanwezigheid van specifieke collega’s en kunnen auto’s veel  eerder online vindbaar zijn. Dit betekent dat u niet langer leads hoeft te verliezen doordat auto’s dagen of zelfs weken met ‘wordt verwacht’-afbeeldingen moeten worden geadverteerd.

Genereer meer leads

Uit onderzoek blijkt dat goede foto’s 52.4% meer leads via e-mail, 35.7% meer telefonische leads en +26.0% meer websitebezoekers genereren. Met een de oplossingen van Photo-Motion verzekert u zich naast een efficiënt proces van de meest hoogwaardige en consistente voorraadpresentatie. Het is niet voor niets dat onze klanten steevast winnaar zijn in de categorie ‘Beste Voorraadpresentatie’ van de Online Dealer Awards!

Bekijk hier ook het het artikel over de impact van goede auto-foto’s op advertenties

Verkort statijd

Het is heel simpel; met een efficiënter proces en meer leads verkort u de statijd van uw voorraad. Met deze hogere doorloopsnelheid kunt u meer omzet maken. U blij, wij blij.

Wees klaar voor de toekomst

Wij staan geen moment stil; de oplossingen van Photo-Motion worden continu doorontwikkeld. Zo weet u zeker dat een investering nu een investering is waarmee u voorop blijft lopen en die zich ook in de toekomst blijft terugverdienen.

Automotive Marketing innovator

Photo-Motion neemt u mee als automotive marketing innovator in de groeicijfers op basis van onze automotive fotografie-oplossingen.

90

Minder tijdverlies + meer leads!

+52

Meer digitale leads

+35

Meer telefonische leads

+26

Meer clicks

Ontdek de mogelijkheden

Een vraag, interesse in een online demo of een studiobezoek? Laat het ons weten!
Neem contact op

Opzoek naar een andere oplossing?

Onze twee alternatieven

Complete 360°-fotostudio voor autofotografie

Ideale routing voor uw locatie
Geheel af te werken met kleuren en materialen naar wens
Geautomatiseerd fotograferen
Geautomatiseerd na-bewerken en publiceren
Volledige integratie met uw systemen en websites

Lees verder

Uw 360°-autofotografie
uitbesteden

Geen investering in een fotostudio
Geen last van ruimtegebrek
Uw fotografie centraal en in realtime beheren in de cloud
Geautomatiseerd na-bewerken en publiceren
Volledige integratie met uw systemen en websites

Lees verder

Meest gestelde vragen

Koppelen jullie ook met bestaande studio’s?

Ja, we koppelen met alle studio’s die voorzien zijn van een draaiplateau. Op deze manier kunt u een bestaande studio automatiseren of bestaande software vervangen door Photo-Motion. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Moet de studio bediend worden door een professionele fotograaf?

Nee. Het proces is zo ontwikkeld dat dit door iedereen uit te voeren is.

Is er nog veel handwerk nodig?

Nee. Het proces is zo ingericht dat (vrijwel) alles volledig automatisch verloopt. Het is uiteraard wel mogelijk zelf de instellingen te bepalen, zodat u precies kunt bepalen welke foto’s er gemaakt moeten worden, hoe deze nabewerkt worden en in welke volgorde deze op uw website en de portalen worden getoond.

Kan ik op basis van één fotoshoot meerdere advertenties aanmaken?

Ja. U kunt op basis van één fotoshoot automatisch meerdere fotosets laten genereren. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw eigen website een andere of uitgebreidere fotoset tonen dan op de portalen. Ook zou u foto’s op uw website met een beeldverhouding van 3:2 en op de portalen met een beeldverhouding van 4:3 kunnen laten zien.

Is er een koppeling met mijn voorraadbeheersysteem/website?

Ja, waarschijnlijk wel. We koppelen met alle grote voorraadbeheersystemen, zoals onder andere Wheelerdelta, OBSVM en AutotelexPRO. We sluiten bovendien continu nieuwe systemen aan, dus aarzel niet om ons daarover te benaderen. Daarnaast kunnen de 360-spinners en de advertentiefoto’s via onze API automatisch op uw website worden ingeladen. Door middel van een eenvoudige handleiding leiden we uw websitebouwer stap-voor-stap door het proces van het koppelen van Photo-Motion aan uw website.

Kan ik een Photo-Motion Studio inzetten om te fotograferen voor derden?

Ja. Vanuit één studio kunt u naar meerdere partijen uploaden. Deze partijen krijgen een eigen Photo-Motion Online-account, waar ze volledig zelf de instellingen en dus de uitstraling van hun 360°-spinners en advertenties kunnen beheren. Zo hoeft de werkwijze in de studio niet aangepast te worden, maar heeft iedere afnemer zijn eigen, onderscheidende 360°-spinner, advertentie en koppelingen met voorraadbeheersystemen en websites. Bovendien kunnen deze afnemers met vragen terecht bij onze support desk, zodat u hier geen overhead van heeft.

Wat gebeurt er als we een gebruikersvraag hebben of te maken krijgen met een storing?

Photo-Motion heeft een professionele support desk. Onze collega’s kunnen alle vragen over het gebruik van de studio en de software beantwoorden. Over het algemeen zijn storingen van afstand te verhelpen, zodat u weer snel aan het werk kunt.