Update v2.5 – Photo-Motion Software

Een efficiënter proces én een betere online presentatie. Dat is onze missie, dat is waar we elke dag hard aan werken! Met deze update van onze fotostudio software is dat nog concreter geworden. Lees snel verder om te ontdekken wat er veranderd is in update 2.5.

Photo-Motion Manager

Efficiëntere workflows

Het fotograferen met Photo-Motion Manager is nu sneller dan ooit tevoren. Doordat er op een slimmere manier wordt gecommuniceerd met de camera’s, wordt een flinke tijdswinst behaald in het uitvoeren van een workflow. Met name de studio’s met meerdere camera’s zullen hier de effecten van gaan merken. Zo maak je met 6 camera’s al 216 foto’s in minder dan vijf minuten!

Photo-Motion Online

Cloudstorage inzichtelijk

Op het dashboard is nu voor iedere gebruiker inzichtelijk hoeveel cloudstorage er in gebruik is. Zo weet je altijd tijdig of je nog even door kan draaien of dat je binnenkort oude producten moet gaan verwijderen of je storage moet gaan uitbreiden.

Productfoto’s downloaden

Het is nu nog makkelijker om in één keer meerdere foto’s of hele mappen in originele kwaliteit te downloaden. Ideaal als collega’s ook op andere locaties met de foto’s aan de slag willen.

Updates achter de schermen

Om de snelle groei van Photo-Motion bij te houden, zullen er binnenkort een aantal updates achter de schermen plaatsvinden. Door het verder opschalen van de servercapaciteit zal Photo-Motion Online sneller werken en verschillende taken (zoals het genereren van spinners) in een handomdraai kunnen afronden. Bovendien zijn we hiermee ook weer helemaal klaar voor de groei van de komende jaren.

Heb je vragen, mis je bepaalde functionaliteit of zie jij verbeterpunten in Photo-Motion Manager? Stuur dan gerust een mail naar support@photo-motion.com. We leren graag van onze gebruikers!