Nieuws

Update v2.3.0 – Photo-Motion Manager

Update v2.3.0 – Photo-Motion Manager

De ontwikkeling van onze software staat nooit stil. Continue denken we na over nieuwe features of over verbeteringen van huidige functionaliteit, zodat je steeds sneller en efficiënter een complete beeldpresentatie van de autovoorraad kunt maken.

Op 7 mei 2018 is versie 2.3.0 van de Photo-Motion Manager uitgekomen. De grootste veranderingen lees je hieronder:

Complete make-over van de applicatie

Het eerste wat direct zal opvallen als je na de update de applicatie opent, is dat deze een complete make-over heeft gehad. We vinden het belangrijk dat de applicatie er goed uitziet, zodat je er met veel plezier mee kunt werken. Maar bovenal stellen we onszelf continue als doel om de gebruiksvriendelijkheid van onze software te verhogen, zodat je nog efficiënter en gemakkelijker kunt werken.

Simultaan foto’s maken met meerdere camera’s

Maak je gebruik van een cameraboog met meerdere camera’s om te fotograferen? Vanaf deze update zullen alle camera’s tegelijk fotograferen in plaats van één voor één. Een grote stap in het besparen van fotografeertijd per auto dus.

Instellen van het startpunt

Van verschillende gebruikers krijgen we als feedback dat ze graag willen instellen welke foto als eerste genomen wordt. Daarom is het nu mogelijk om dit in te stellen. Deze instelling vind je in het menu onder Instellingen > Algemeen > Camera offset. Laat het gerust weten als je hulp wilt om dit goed in te stellen.

Uploaden naar Photo-Motion Online

In het menu van de applicatie vindt je nu een nieuw item: Map Upload. Vanaf hier kunnen fotomappen eenvoudig geüpload worden naar het online platform van Photo-Motion, vanwaar je 3D spinners kunt maken en een koppeling in kunt stellen met je occasionbeheersysteem.

Deze functionaliteit is beschikbaar voor Photo-Motion Online klanten. Stuur een e-mail naar support@photo-motion.com voor meer informatie of een gratis proefperiode.

Heb je vragen, mis je bepaalde functionaliteit of zie jij verbeterpunten in Photo-Motion Manager? Stuur dan gerust een mail naar support@photo-motion.com. We leren graag van onze gebruikers!