Software-update 3.0 – Efficiëntie

Het is zover! Een van de grootste updates van de Photo-Motion Manager tot nu toe is klaar voor release en we kunnen niet wachten om deze met je te delen. In versie 3.0 hebben we volop ingezet op één ding: Efficiëntie.

“Time is money. Photo-Motion helps you save both!”

  1. HiSpeed Photo-Motion
  2. Een efficiëntere workflow
  3. Support voor Canon 250D
  4. Automatische updates installeren
  5. Bugfix

HiSpeed Photo-Motion

Door te fotograferen terwijl de auto of het product 360° draait is het fotografieproces tot 6x sneller, dan wanneer we gebruikmaken van stopposities. Neem contact op met ons sales team als je hier meer informatie over wilt ontvangen.

Een efficiëntere workflow

We hebben een aantal stappen ondernomen om de workflow efficiënter te maken, zodat het fotografieproces nog vlotter verloopt.

Het inladen van detail- en interieurfoto’s gebeurt nu volledig automatisch. Zodra je de camera aansluit worden de detailfoto’s direct automatisch gedownload, ook wanneer je je niet in detailfoto stap bevindt. Wachten tot alle detailfoto’s gedownload zijn, is vanaf nu dus verleden tijd.

Daarnaast verloopt de workflow nu soepeler, omdat deze automatisch doorgaat naar de volgende stap als de huidige stap is afgerond. Op die manier heb je in no-time een complete fotoserie gemaakt.

Automatische updates installeren

Je kunt nu sneller gebruikmaken van nieuwe functionaliteiten. Tot nu toe heeft ons Support Team altijd een afspraak met je gemaakt om een nieuwe update te installeren.  Vanaf Photo-Motion Manager 3.0 zullen de updates automatisch geïnstalleerd worden zodra deze beschikbaar zijn.

Support voor Canon 250D

We ondersteunen een nieuwe detailcamera: de Canon EOS 250D.

Bugfix

Er verscheen soms een foutmelding op het scherm, terwijl dit niet het geval was. Dit hebben we opgelost.


Heb je vragen, mis je bepaalde functionaliteit of zie jij verbeterpunten in Photo-Motion Manager? Stuur dan gerust een mail naar support@photo-motion.com. We leren graag van onze gebruikers!