De afgelopen drie jaar hebben Pre-Motion 360 Studio’s en MyBit Automotive samen in 8 landen meer dan 40 autostudio’s gebouwd en geautomatiseerd. Wij zijn er trots op dat we partijen als Volkswagen AG, D’Ieteren Auto, Van Mossel Automotive Groep, Louwman Group, Dusseldorp Automotive en Century Autogroep inmiddels onze klanten mogen noemen. Photo-Motion is hierdoor inmiddels een toonaangevende partij en een herkenbaar merk in het automatiseren van remarketing fotografie.

Om zowel nationaal als internationaal de snelle groei de ruimte te kunnen blijven bieden, hebben Pre-Motion en MyBit Automotive besloten om voor laatstgenoemde een naamswijziging aan te vragen. MyBit Automotive zal voortaan als Photo-Motion  door het leven gaan en onder leiding van Jolke Balt versneld gaan inzetten op productontwikkeling en groei in de automotive. Hierbij zal er onder andere een sterke focus zijn op de inzet van Machine Learning en Artificial Intelligence voor de automatische verwerking en verrijking van beelden en het herkennen van schades op auto’s. Uiteraard blijven de support en service op het hoge niveau dat onze klanten van ons gewend zijn.

Pre-Motion blijft zich onder leiding van Pieter Koning focussen op het doorontwikkelen, bouwen, supporten en servicen van fotostudio’s, welke ook in de toekomst exclusief zullen draaien op de Photo-Motion software.

Photo-Motion zal voor de bouw van nieuwe studio’s en het supporten en servicen van bestaande studio’s vanzelfsprekend dan ook nauw blijven samenwerken met Pre-Motion. Daarnaast zal Photo-Motion ook autostudio’s van andere leveranciers gaan automatiseren/upgraden én partijen zonder eigen studio het gemak en de automatisering van Photo-Motion laten ervaren door de uitbesteding van autofotografie te faciliteren in de software. Hierdoor krijgt Photo-Motion zowel in binnen- als buitenland meer ruimte om sneller door te ontwikkelen en te groeien.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!